Wat wij doen

Wilt u een nieuwe huisstijl, die uniek is en bij u past? Of zoekt u een aansprekend logo, een mooie website of zelfs een beurswand? Dan zit u goed bij grafisch ontwerpbureau De Blauwe Tram.

In opdracht van bedrijven, uitgeverijen, overheidsinstellingen en stichtingen maken wij onder meer jaarverslagen, magazines, huisstijlen, brochures, foto’s en websites. Dit doen wij al jaren met veel plezier.

Uiteraard maken we de bestanden waar nodig digitaal toegankelijk. We testen ze in huis en zorgen dat ze voldoen aan de WCAG 2.2 eisen.

U ontzorgen staat bij ons voorop. Wij denken met u mee, luisteren naar uw wensen. En houden uw project van begin tot eind stevig op de rails. Welkom!

Ons netwerk

We kunnen veel, maar niet alles. En omdat we staan voor vakwerk, schakelen we collega’s in voor specialistische kennis die ons werk raakt. Vakmensen met wie we kunnen lezen en  schrijven. Denk aan tekstschrijvers, illustratoren en websitebouwers.

Met hun hulp kunnen we aan uw volledige vraag voldoen. Deze experts zitten ook gewoon met u aan tafel, als dat voor het verloop van de opdracht handig is. Wel zo efficiënt! Want de mooiste dingen maak je samen.